carrosserieDepuydt
DAKWERKEN ISOLATIEWERKEN RENOVATIEWERKEN RAMEN EN DEUREN KARWEIEN OPSTIJGEND VOCHT


DAKWERKEN

HELLENDE DAKEN
10 jaar garantie + 30 jaar fabriekgarantie
Hoogwaardige materialen
Leien of pannen voor hellende daken?
Een kwestie van smaak. Want vooral de look van deze kwalitatief hoogstaande materialen verschilt. De grote voordelen van beide types dakbedekking? Pannen zijn onderhoudsvrij en uw meest budgetvriendelijke keuze. Leien creëren dan weer een unieke, natuurlijke uitstraling.

PLATTE DAKEN
10 jaar garantie
Hoogwaardige epdm (mastersystems)
Een plat dak plaatsen is geen klus voor doe-het-zelvers. Want vochtproblemen komen vaker voor bij platte daken. Omdat regen- of smeltwater minder snel wegvloeit dan bij hellende daken. Een scheur of slordige afwerking komt u dan duur te staan. Platte daken vragen dus de hand van een vakman. Alleen dan bent u zeker van een waterdicht én duurzaam resultaat.

ONTMOSSEN
• Ontmossen onder hoge druk
• Inspuiten van vloeibare rubber
Overgroeien mossen en algen uw dak? Schiet dan meteen in actie. Want zo’n groen daktapijt is minder onschuldig dan u denkt. Na een tijd krijgt u ‘doorgroei’. En tasten die mossen de staat van uw dak én onderdak aan. Het resultaat? Waterinfiltratie: het begin van veel ellende. Want uw onderdak verrot. En bij koud weer en vriestemperaturen barsten uw pannen of leien.
Het resultaat? Uw schade en kosten lopen hoog op.

DAKRAMEN EN KOEPELS
Met een dakraam tovert u elke donkere zolderruimte of duistere kamer om tot een lichte, luchtige ruimte. Een dakkapel creëert extra ruimte in kamers met schuine muren. En een lichtstraat is een stijlvolle bron van natuurlijk zonlicht voor uw woonveranda. Vertrouw op Rogge Ronny om uw dakkapel, lichtstraat of dakvenster te plaatsen. Bovendien plaatsen wij uw dakraam, dakkapel of lichtstraat volgens de regels van de kunst.

 

DAKGOTEN
Rogge Ronny is vertrouwd met de nieuwste technieken. En installeert pvc-dakgoten en dakgoten in , zink en koper. Het resultaat?
Uw gevel is optimaal beschermd, en uw woning volledig vochtvrij.
Uitbekleden van goten met pvc van De Ceuninck,
Padoek, ceder en meranti.

 

ONDERHOUD
Verstoppen bladeren, mos en plantengroei uw afvoerbuizen? Beschadigen ze de roofing van uw plat dak? Of groeien ze door uw bekledingsmateriaal? Of tasten grote, permanente plassen de kwaliteit van uw dakbedekking aan? Allemaal prima redenen om uw dak-onderhoud de aandacht te geven die het verdient.
Onthoud bovendien dat kleine krassen snel grote scheuren worden.

HERSTELLINGEN
Komen de naden van uw roofing los, of vertoont hij scheuren? Bracht een storm of brand schade toe aan uw pannen of leien? Is uw zink, koper of lood aan vernieuwing toe? Of lekt uw schouw, dakraam of lichtkoepel? Neem dan gerust contact op met Rogge Ronny

 

HERMETSEN VAN SCHOUWEN
De meeste oude schouwen zijn gemetst met zavel die door de jaren is aangetast en stukgevroren.
Herbezetten is dus een lapmiddel.
Hier is het beter de schouw af te breken en te hermetsen met een degelijke volle steen naar keuze . Ook kan er een dubbelwandige inoxbuis geplaatst worden. Zo is het niet meer nodig om een schouw te hermetsen.

 

Dakwerken Gent


RONNY ROGGE

T. 0475 29 47 49

info@ronnyrogge.be - www.ronnyrogge.be

BTW BE 0588-880-268